در حال بارگذاری ...
شنبه 29 آذر 1404
  • رئیس اداره دانشجویی:

     

    سمت : رئیس اداره اموردانشجویی

    پست الکترونیکی : moeeni@shariaty.ac.ir

    تلفن : 55003335 الی 8 - داخلی 1302


     
    شرح وظایف رئیس اداره  دانشجویی:
    -  رهبری و اداره امور خوابگاه ها، امور تغذیه ، رفاه دانشجویی و ایجاد هماهنگی لازم بین آنها
    -  تهیه و تنظیم آیین نامه های داخلی خوابگاه ها، امور تغذیه و حمل و نقل دانشجویی و پیشنهاد به معاونت
    -  نظارت و کنترل بر امر تغذیه دانشجویان و ایجاد برنامه و نظم مورد نیاز در موقع تغذیه صبح، ناهار و شام از طریق واحدهای ذیربط
    -   پیش بینی نیروی انسانی، بودجه و سایر امکانات مورد نیاز و انعکاس آن به معاونت و سایر واحدهای ذیربط
    -   ارزیابی و ارائه گزارش از فعالیتها و مشکلات حوزه  به معاونت متبوع
    -   نظارت و کنترل برامور مربوط به بوفه های دانشجویی
    - نظارت و کنترل برامور مربوط به کمیته انظباطی دانشجویی
    - نظارت و کنترل برامور مربوط به کودک سرا
    -  نظارت و کنترل برامور مربوط به شورای صنفی

     

    خوابگاه          

           

      مسئول  امور خوابگاهها       

                                                             
    اداره ی امورخوابگاهها یکی از مهمترین و حساس ترین اداره های تحت پوشش مدیریت خدمات دانشجویی بوده و وظیفه اصلی آن برنامه ریزی برای ارائه خدمات خوابگاهی برای دانشجویان غیربومی درچهارچوب مقــــررات موجود می باشد.
    اهداف :
    - اهتمام به ایجاد مدیریت نظام‌مند با برنامه‌ریزی دقیق .
    - بهره‌گیری از مشارکت فعال دانشجویان در جهت حفظ و نگهداری خوابگاهها و ارتقاء سطح اخلاقی و رفتاری دانشجویان در خوابگاه.
    - شناخت و پاسخگویی سریع به نیازهای متنوع و کمتر شناخته شده دانشجویان در حدود امکانات و مقدورات دانشگاه براساس نظرسنجی‌ها و یافته‌های پژوهشی انجام شده در سطح خوابگاهها.
    - اتخاذ تدابیر مناسب برای رفع تنش‌ها و تأمین محیطی امن و ایجاد رابطه عاطفی با دانشجویان و کوشش در جهت رعایت حریم فردی و اجتماعی دانشجو.


    -  تلفن 02155003335  داخلی 1303

     

    تغذیه

     

     اپراتور تغذیه و کارشناس اموردانشجویی

     تلفن : 02155003335 الی 7 – داخلی : 1305

     

    مسئول سلف 

    قسمت تغذیه دانشکده از زیر مجموعه های مدیریت دانشجویی می باشد که هدف آن تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن می باشد.. این قسمت عهده نظارت و فرآیند تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی با هدف تامین بخشی از نیازهای معیشتی دانشجویان می باشد. رزرو و توزیع غذا در رستوران ها و خوابگاه ها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه انجام می پذیرد. بخش تغذیه تحت نظارت رئیس اداره دانشجویی اداره می شود.
    برخی از وظایف این اداره عبارت است از:
    • نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذا در محل سلف سرویس
    • نظارت بر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا
    • نظارت در تهیه و ارائه کارت بهداشتی پرسنل در امر تهیه غذا
    • کنترل بهداشتی مواد غذایی
    • صدور کارت اتوماسیون تغذیه
    • برنامه ریزی و تهیه برنامه غذایی متناسب با فصول سال و همچنین مطابق با استاندارد های جهانی